Îți dăm din casă

De la branding la drept civil și analiză financiară

E esențial să ai aliați.

Un brand nu se clădește doar prin imagine și texte deștepte. Până la a ajunge să fii perceput ca brand, ai de trecut prin chestiuni tehnice și foarte tehnice. Analiză financiară, contabilitate, gestionarea activității unei societăți comerciale, sfaturi de business, asistență juridică, gestionarea activităților legale. Sună aspru. Noi avem noroc și onoare: prin doi aliați puternici și specializați, cu studii serioase in spate.
Pentru a pune bazele unei afaceri, ai nevoie de un specialist in activități financiar-contabile. Anamaria expert contabil in cadrul Pfeiffer&Precup Accounting este zâna noastră bună in probleme de analiză financiară. Pentru că ne place să dormim liniștiți noaptea. Un alt războinic al luminii din jungla urbană este Mugurel Mitran, absolvent de drept, membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România din 1999 și consilier în Consiliului Baroului Timiș din 2015. Cu asta am spus ceva. Drept comercial, contracte speciale, drept societar și drept civil. Floare la ureche pentru cabinetul de avocatură Mitran.

Cu asemenea aliați și tu ai fi calm existențial. Ca și noi. Pentru că ne place să ne păstrăm energia pentru a fi creativi.