celmaitare S.R.L

Str. I. P. Pavlov nr.1, Timișoara, Ro

Tel. 0759 098 307

celmaitare@celmaitare.eu

  

celmaitare la nevoie se cunoaște

Lucrăm cu simțuri

Din 2013 ajutăm brandurile să-și găsească identitatea și să își spună povestea în online și offline celor care abia așteaptă să o asculte. Voce, imagine și viziune, pentru că tot ce faci te reprezintă și totul este brand.

Lucrăm cu oameni și pentru oameni.

Avem convingerea că marketingul de calitate înseamnă să dai o mână de ajutor, atunci când e nevoie, pentru a soluționa o problemă. Problema ta sau a consumatorului tău.

Lucrăm cu tehnologie și idei

Fie că e vorba de grafică, site-uri web, aplicații, creație video, e-commerce, SEO, analytics, rețele sociale, experiențe digitale sau clasica reclamă,  pornim de la ce știm că merge, plusăm cu idei proaspete și ne folosim de tehnologie pentru a le implementa eficient și creativ.

 

Less is more

Iubim designul simplu și curat și credem că se poate zice mult cu puțin. Explorăm emoțiile și stările pe care o culoare, o imagine sau un simbol le pot evoca și cum felul în care acestea pot împleti pentru a spune povestea ta. 

AU AVUT INCREDERE ÎN NOI:

Am lucrat cu business-uri locale și naționale, mici sau mari. De la clinică dentară până la hotel sau restaurant, acestea sunt businessurile care au înțeles că lucrurile bine făcute sunt simple, iar, în digital, simplu e mai greu decât pare.