Cum se poate îmbunătăți experiența interacțiunii cu un site?

CARE A FOSST PROVOCAREA?

În domeniul logistic nu s-au schimbat așa de multe în ultimii 10 ani, dar atunci când ai nevoie de clienți noi, modul în care le comunici trebuie să țină pasul cu vremurile. Anastasia Spedition a avut nevoie de o nouă imagine, adaptată vremurilor și designului modern. Rolul nostru a fost să reconectăm un brand cu tradiție cu un public fresh, cu nevoi moderne.

ROLUL NOSTRU

În cazul unui site de prezentare pentru o companie cu un profil tehnic, bine definit, provocarea cea mai importantă a fost să păstrăm totul simplu, dar plăcut la “atingere”, adică la navigare și interacțiune. Informația trebuie să fie accesibilă și la îndemână, dar suficient de interesantă încât să te țină pe site.

BUN ÎNSEAMNĂ Google FRIENDLY

La Celmaitare, less is more când vine vorba de design, dar și de cuvinte. Un website simplu îți explică totul cu lejeritate, iar limbajul simplu e pe placul motoarelor de căutare. Cuvintele cheie trebuie inserate inteligent în fiecare paragraf în care sunt prezentate serviciile. Dar asta înseamnă să știi să profiți de ce poate face Google pentru tine și afacerea ta.

Choose the right words

Într-o lume în care trebuie să plătești ca să nu vezi reclame, textul este esențial. Dacă vrei să cumpere de la tine, trebuie să îi ceri să convertească într-un mod care convinge. Noi credem că modul acela e persuasiv fără să vrea, cu o lejeritate care să nu dea senzația de reclamă și să nu obosească la citit. Principiul nostru este să îi povestim clientului despre brandul tău, să-l ținem atent, dar să nu-l sufocăm cu cuvintele acelea.

Integrând în procesul de wireframing aceste informații, am creat un meniu la îndemâna userului, punându-i toate informațiile sub nas. Cel mai scurt mod de a ajunge de la o simplă vizită pe site la apăsarea butonului “Programare”.

Când calitatea

este scopul muncii

A fost o provocare să lucrăm cu unul dintre cei mai importanți stomatologi din Timișoara. Când un om cu prestigiu în întreaga lume te alege să îi creezi imaginea, nu-ți rămâne decât să te ridici la aceleași standarde de calitate și exigență. Astfel s-a născut noua imagine a Clinicii Dental Experts by Prof. Dr. Bratu.

Ce am îmbunătățit: brand și user experience, storytelling, responsiveness

Comunicăm business to business

Nu ai voie să nu excelezi la capitolul prezentare când ești un brand cu tradiție. Modul în care te expui pe piață, mai ales în rândul clienților corporate, este decisiv pentru succesul afacerii tale. Dacă te contactează clienții sau nu depinde de modul în care te prezinți. Mai demult, secretul era calitatea serviciilor tale. Astăzi, până să ajungi să confirmi că livrezi calitate, trebuie să convingi o piață care alege cu ochii. Secretul este să știi cum să te prezinți ca să te aleagă pe tine.

Să păstrăm totul simplu este în identitatea de brand Anastasia. A fost și cazul catalogului de prezentare, căruia i-am păstrat monocromia, dar i-am redat căldura prin câteva culori pregnante, dar subtile și bine alese.

Related Projects