website
Îți dăm din casă

Cum câștigi mai mulți bani cu ajutorul unui website

 

Poate crezi că businessului tău îi merge perfect și nu ai nevoie de un website. În cazul acesta, ne bucurăm pentru succesul tău, iar tu nu mai ai nevoie să citești în continuare.

Ca proprietar al unei afaceri, ai multe de pierdut dacă nu-ți faci o pagină web sau un magazin online. Deși costurile inițiale sunt de luat în considerare, pentru că un design și un text bun nu se obțin pe gratis, această investiție este mai mult decât fiabilă pe termen lung. Adică, odată creat, un website rămâne acolo și funcționează până îl închizi de tot sau oprești afacerea.

 

Economisești bani

Să începem cu primele economii pe care le vei face odată ce alegi să activezi în online.

Spațiul fizic nu te costă nimic (în afară de hosting, desigur, care reprezintă o sumă neglijabilă pe an). Așa că poți avea un magazin online, un website sau o aplicație, fără să ai un magazin fizic. Astfel, economisești banii pe închirierea spațiului, întreținerii ți cheltuielilor de consum. Mai pune la socoteală și avantajul de a nu plăti impozite și taxe pentru acest lucru și vezi cum ieși pe plus destul de mult. Și nu ți-am dat decât primul motiv.

În al doilea rând, nu plătești angajați. Adică scapi de impozitul pe salarii, de plata salariilor efective, asigurări și alte beneficii pe care trebuie să le plătești celor care lucrează pentru tine. Lași deoparte presiunea de a acorda salariile la timp, de a oferi prime și bonusuri. Desigur, asta în cazul în care nu-ți merge strălucit în fiecare lună. Adică, orice ar fi, ai siguranță și rămâi cu bani la sfârșitul lunii. 

În al treilea rând, controlezi tot ce se întâmplă în magazinul tău. Nu trebuie să te mai temi de fraudă, în caz că nu ai încredere în vreunul dintre angajați.

Nu mai întâmpini riscul de a calcula greșit veniturile obținute din vânzările online, pentru că, odată cu site-ul, primești acces în panoul de gestiune a conversiilor (adică a vânzărilor), și poți vedea la orice oră banii care ți-au intrat în magazin. Fără dosare pierdute și căutări infinite.

 

Cum poți optimiza și mai mult costurile

Agenția care a lucrat la dezvoltarea site-ului tău îți poate arăta cum să îți faci singur update-uri periodice. Adică, dacă vrei să adaugi pe site bannere cu oferte și promoții, să implementezi vouchere și coduri de reduceri o poți face singur, dacă crezi că te pricepi sau vrei să înveți ceva nou. Dar dacă totuși lași sarcina aceasta pe mâna agenției, scapi de orice grijă ce ține de site.

 

Salvezi timp și bani

Ai toată informația transmisă într-un singur loc, pe care nu o mai comunici verbal de fiecare dată când un client intră în magazin.

În plus, magazinul e deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Ai cel puțin 6 avantaje evidente cu ajutorul cărora faci economii reale dacă îți faci o pagină web.