Campanii de promovare online

O strategie eficientă de promovare online constă într-o comunicare concisă și relevantă cu publicul țintă, pe canalele unde acesta e prezent. Folosind instrumentele potrivite, te ajutăm să înțelegi mai bine nevoile publicului tău și să îi oferi soluțiile potrivite, la momentul potrivit.

Campanii de promovare online

O strategie eficientă constă într-o comunicare concisă și relevantă, cu publicul țintă, pe canalele unde acesta e prezent. Folosind instrumentele potrivite, te ajutăm să înțelegi mai bine nevoile publicului tău și să îi oferi soluții potrivite, la momentul potrivit.

Te aducem în fața publicului țintă cu mesajul potrivit

ONLINE STRATEGY

GOOGLE/FACEBOOK ADS

CREATIVE CAMPAIGNS

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

WEB DEVELOPMENT

SEO

După un studiu atent al publicului țintă și al cuvintelor cheie pe care aceștia le scriu în momentul când caută produse sau servicii similare cu cele pe care le oferi, putem crea reclame Google Ads, care te plasează în primele poziții din rezultatele motoarelor de căutare (SERP). Indiferent că accesează informațiile de pe mobil sau computer, aceștia pot fi transformați în clienți, printr-o reclamă afișată la momentul potrivit.

Optimizează costurile promovării online, plătind doar când vizitatorii efectuează o anumită acțiune. Pe lângă reclamele clasice (search ads), putem crea Shopping Ads, Display Ads și YouTube Ads, pentru a-ți crește șansele de conversie, în funcție de publicul țintă.promovare online

google ads

Management campanii Pay Per Click

Monitorizare și optimizare 

Raportare și analiză