Clinica ta, de la imagine la organizare

Descoperă cum promovarea eficientă în online și managementul de top al Dental Experts te pot ajuta să-ți transformi clinica medicală într-un real business de succes

În spatele oricărui business profitabil se află muncă, dedicare și profesionalism. Dacă le ai deja pe toate în clinica ta, rezultatele la final de an trebuie să te mulțumească și să te ajute să progresezi. Noi știm de ce ai nevoie pentru a trece la următorul nivel și pentru a ajunge în top: o imagine unitară excepțională – atât în online, cât și în clinică.

Pacienții aleg profesionalismul, însă prima impresie este cea care contează mereu. Clinica ta merită o imagine excepțională, care să facă cinste serviciilor tale.

Alături de Camelia Bratu, îți propunem să ajungi la următorul nivel de performanță prin servicii de creare website ireproșabile, care să te scoată din anonimat, dar și prin experiența de neegalat a Cameliei Bratu în materie de management, customer experience și gestiune a unei clinici medicale.

Audit de website și analiza imaginii în online

Totul începe cu experiența pe care o are o persoană pe website-ul tău. Pentru a atrage atenția, ai nevoie de soluții reale în materie de design, conținut și facilități, adaptate la misiunea și viziunea clinicii pe care o conduci. Website-ul tău trebuie să fie performant pentru a ajunge în primele rezultate din Google și a fi vizibil pentru cei care caută activ un medic de încredere.

Conținut relevant și important pentru pacienți

Știm deja că informarea pacientului este extrem de importantă, însă de multe ori, aceștia au întrebări suplimentare despre procedurile din clinică, ori vor să se informeze înainte să ia o decizie. Este bine să ai astfel de informații pe website-ul tău, care ajută atât la vizibilitate și crearea încrederii, dar și la poziționarea în căutările Google, extrem de importantă pentru cei care își caută activ un medic de încredere.

Analiză și optimizare SEO pentru vizibilitate

Cu ajutorul uneltelor oficiale de la Google, analizăm în detaliu fiecare aspect al website-ului tău. Știm ce caută persoanele interesate pe Google și cum să te facem vizibil pentru ei prin cuvintele cheie optime. Creăm apoi conținutul relevant pentru a te poziționa în primele locuri în motorul de căutare. Un website bine optimizat înseamnă atât vizibilitate excelentă, dar și costuri reduse pentru reclamele online.

Ajungi repede la cei care caută serviciile tale

Pacienții vor căuta mereu servicii, dar și păreri despre profesionistul la care vor să programeze o vizită. Este important ca o clinică dentară să fie cât mai vizibilă. Putem promova serviciile, imaginea, misiunea și viziunea ta prin reclame targetate direct spre potențialii pacienți pe care-i dorești în clinică prin reclame Google creative, menite să-i motiveze să ia o decizie.

pas cu pas alături de tine

Fiecare drum lung începe cu primul pas. Pentru a-ți garanta succesul în campaniile de promovare, ai nevoie de o strategie care să înțeleagă nevoile reale ale clinicii tale, dar și ale pacienților pe care ți-i dorești. Noi avem experiență în promovarea a peste 70 de clinici medicale din România și suntem familiari atât cu nevoile pacienților, cât și cu provocările promovării de servicii medicale. Începem cu o analiză amănunțită a pacienților pe care-i dorești, a imaginii clinicii tale și stabilim împreună care este acel ceva care te diferențiază de concurență. Trecem mai apoi la o strategie de promovare axată pe obiectivele pe care le stabilești.

CAMPANIE

După ce analizăm fiecare aspect al clinicii tale, stabilim împreună ce pacienți îți dorești, obiectivele de business și performanță, îți elaborăm o strategie axată pe obținerea rezultatelor.

 • Analiza SWOT
 • Audit website
 • Analiză concurențială
 • Poziționare în piață
 • Campanii de promovare

IMPLEMENTARE

După ce stabilim cu exactitate care este poziționarea ta în piața locală și regională, alegem canalele de comunicare potrivite pentru a-ți crește vizibilitatea și pentru a promova serviciile pe care le oferi.

 • Google Ads
 • Facebook Ads
 • Google search Console
 • On page și off page SEO
 • Keyword research

REZULTATE

Rezultatele sunt analizate constant de către specialiștii noștri, care optimizează zilnic reclamele pentru a reduce costurile și pentru a livra cele mai bune rezultate care să aducă pacienți clinicii tale.

 • Google Analytics
 • Facebook Ads
 • Google Ads
 • Google MyBusiness
 • Oprimizarea bugetului

Transformă-ți clinica în prima alegere a pacienților!

Nivelul excepțional pe care îl meriți

Cu siguranță că profesionalismul și încrederea sunt cheia succesului într-un domeniu precum medicina, însă relația cu pacientul, organizarea internă și managementul fără cusur sunt ingredientele unui business cu adevărat profitabil. Știe acest lucru extrem de bine Camelia Bratu: manager cu o experiență de peste 9 ani într-una dintre cele mai de succes clinici dentare din România, Dental Experts, unde excelența unui management superior vorbește de la sine.

Ai și tu ocazia să aplici, în clinica ta, managementul care stă la baza succesului într-un business medical. Camelia Bratu te va ajuta să descoperi care sunt problemele reale din interiorul afacerii tale, ce trebuie să schimbi și cum poți îmbunătăți relația cu pacienții.

Organizarea Businessului de la A la Z 

Concret, ce vei învăța:

Deciziile potrivite, la momentul potrivit

Într-o clinică medicală, există o mulțime de factori de luat în considerare. Este bine să știi când și mai ales de care e necesar să ții cont și ce trebuie analizat în detaliu înainte de orice angajament.

 Obiective și Control

Orice obiectiv poate fi atins dacă strategiile de management sunt eficiente și targeturile sunt stabilite atât de echipa de conducere, cât și de cea auxiliară, într-o simbioză perfectă.

 Schimbarea

Schimbarea în orice domeniu este dificilă, însă de cele mai multe ori bine-venită. Descoperă cum să implementezi și să gestionezi schimbările în clinica dentară pe care o conduci.

 Planificarea și Organizarea

Organizarea este extrem de importantă, în special într-o clinică dentară. Află cum poți planifica și organiza volumul de muncă pentru fiecare angajat pentru a obține randament maxim.

 Conflicte și Comunicare

Conflictele sunt ceva uzual în orice organizație, însă ele devin o problemă atunci când nu sunt rezolvate. Află cum poți media și gestiona orice probleme de comunicare între angajați, dar și cu pacienții.

Gestionarea resurselor

Resursele sunt esențiale, iar în egală măsură, investițiile sunt necesare. Află cum poți gestiona eficient această balanță pentru cele mai bune rezultate pe termen scurt, mediu sau lung.