promovează-ți clinica în mod eficient

De prea mult ori, imaginea clinicilor medicale în mediul online nu se ridică la nivelul de profesionalism pe care îl oferă de fapt pacienților. Fie că e o problemă de management, customer experience sau gestionare a angajaților, împreună cu Camelia Bratu, am dezvoltat un parteneriat în care ne asigurăm că atât în cadrul clinicii, cât și în mediul online, pacienții dumneavoastră au parte de o experiență plăcută.

Ne asigurăm că faceți fiecare pas, pentru a vă crea o imagine care să reflecte standardele clinicii și că aveți vizibilitate în fața publicului țintă.

Analiza site-ului și imagine online

Evaluăm experiența utilizatorilor pe website și venim cu soluții la nivel de design, conținut și funcționalități. În funcție de viteza de încărcare, poziționarea în SERP și relevanță, poți fi sau nu vizibil în fața publicului tău.

Articole de blog pentru pacienți

Pacienții tind din ce în ce mai mult să caute informațiile despre afecțiuni sau intervenții de care sunt interesați înainte să pășească în clinică. Te ajutăm să vii în întâmpinarea lor cu informații relevante pentru ei, iar astfel, clinica ta va fi mai vizibilă pentru motoarele de căutare

Analiză și optimizare SEO

Cu ajutorul Google Analytics, Search Console și Keywords Planner, analizăm site-ul și determinăm care sunt cuvintele pe care publicul le caută. Cu un conținut relevant și de calitate, ajungi în mod organic la publicul tău, iar reclamele vor fi mai eficiente și mult mai bine optimizate din punct de vedere al costurilor.

Reclama google ads

Promovarea clinicii cu ajutorul reclamelor Google: Search, Display Network, Remarketing Ads, pentru rezultate concrete. Ajungem la publicul țintă prin metode de targetare creative.

pas cu pas alături de tine

Avem experiență în promovarea a peste 70 de clinici medicale și multe idei creative pentru campanii digitale complete, axate pe conversii. Analizăm publicul țintă, stadiul clinicii și beneficiile pe care le oferă. Apoi efectuăm un audit al site-ului, pentru a crea o strategie de comunicare cât mai eficitentă.

CAMPANIE

După o analiză atentă a clinicii, dar și a publicului țintă, stabilim obiective și propunem o strategie axată pe rezultate. 

analiză SWOT

audit site

analiză concurență

IMPLEMENTARE

Alegem canalele pe care publicul tău este prezent și creăm imagini și mesaje cu care acesta are cele mai mari șanse să interacționeze.

google ads                      facebook ads

search console              optimizare SEO

keyword research

 

REZULTATE

Analizăm constant rezultatele și le adaptăm din mers, observând ce funcționează și ce nu, iar apoi optimizăm campania și bugetul.

google ads

facebook ads

google analytics

Vrei să fii vizibil în fața publicului țintă?

organizarea internă

Relațiile interumane sunt esențiale în succesul unei afaceri. Trainer cu peste 9 ani experiență în managementul Dental Experts, una dintre cele mai mari clinici stomatologice din Timișoara, Camelia Bratu vă pune la dispoziție cursuri de management, personalizate după nevoile dumneavoastră.

Organizarea Businessului de la A la Z 

Competenţe şi cunoştinţe pe care le veţi dobândi în timpul cursului:

Decizii

Cum să luați cele mai bune decizii și să analizați toți factorii care pot influența o decizie în ceea ce privește activitatea pe care o desfășurați.

 Obiective și Control

Cum să aplicați strategiile de management pentru a atinge obiectivele și targeturile stabilite.

Schimbarea

Cum să implementați și să gestionați fără stres managementul schimbării în organizație.

 Planificarea și Organizarea

Cum să concepeți o planificare eficientă pentru toți angajații și care să dea rezultate de fiecare dată

 Conflicte și Comunicare

Vom învața cum se pot media conflictele apărute între angajați sau între angajați și conducere.

Gestionarea resurselor

Cum să vă gestionați cât mai bine resursele financiare, pentru a avea cele mai bune rezultate