Client: Crama Aramic

Creșterea este esențială pentru o afacere. Cu toate acestea, există riscul ca identitatea brandului tău să rămână în urmă – vedem asta des. Crama Aramic era recunoscută și respectată pentru vinurile sale, astfel și-a extins gama de vinuri din dorința de a oferi mult mai mult. Dar, brandul lor inițial nu se mai potrivea.

După ce anterior operase „sub radar”, vinul Aramic avea nevoie acum să facă o primă impresie memorabilă pentru a atrage atenția comercianților și consumatorilor.

Pentru a da viață noului logo, Celmaitare a insuflat puțină culoare și a creat o poveste în jurul brandului care să exprime armonie, căldură, apropiere. Toate acestea se regăsesc pe noua etichetă lansată. În rezultat, am creat o conexiune clară și autentică cu experiența fiecărui consumator.

Cum te faci remarcat într-un segment plin de opțiuni vinicole?

Prin intermediul unei campanii complet integrate, plină de personalitate, rafinament și tradiție. Da, știm, e ca și cum căuți acul în carul cu fan. Dar nu ne lăsăm…

Provocări

Un site de prezentare în ton cu viziunea cramei, în care fiecare produs în parte este valorificat și prezentat ca o operă de artă.

Soluții

Identitate vizuală

Fotografie de produs

Web Design

Social media management

Organizare eveniment

Rezultat

Design curat al website-ului, cu imagini ale produselor care vorbesc de la sine.

Related Projects