Informații, tarife, transparență. Totul la îndemână

Siteul Clinicii Vestmed este unul intuitiv, construit pentru a transpune ideea clinicii medicale către toți pacienții sau potențialii pacienți și pentru a fi un real ajutor atunci când aceștia caută informații. Fiind un domeniu medical, accentul, atât în design cât și în alegera culorilor, trebuie să fie pus pe profesionalismul serviciilor, transparența privind tarifele, experiența medicilor și ușurința cu care un utilizator poate ajunge la informațiile care-l ajută să-și rezolve problema cât mai repede.

Provocări

Un website adresat unui public cu adevărat general, fără delimitare de vârstă, statut social sau studii, al primei clinici medicale private din Reșița, menit să inspire suficientă încredere ca pacienții să-și schimbe medicul curant în favoarea Vestmed, a medicilor pregătiți și a serviciilor mai bune.Soluții

  • SEO on page
  • Web Design
  • User experience
  • Contentwriting
  • Copywriting
  • Print digital
  • Social media
  • Google Ads

Rezultat

În definitiv, am reușit crearea unei platforme care să sprijine cu adevărat decizia unui potențial pacient; să ofere toate informațiile de care acest are nevoie privind clinica, medicii, tarifele și accesul ușor la datele de contact. Designul și informația simplă și utilă sunt structurate pentru a fi un ajutor atât persoanelor care sunt utilizatoare frecvențe de internet, cât și celor care nu folosesc internetul ca mijloc de informare cotidian.

Design intuitiv, bazat pe experiența utilizatorului

Websiteul este ușor de parcurs, iar diagrama sa este menită să inspire încredere viitorului pacient, care este pus în fața informațiilor de care are nevoie pentru a deveni pacientul clinicii. 

Utilizatorul (în cazul nostru publicul general, de orice vârstă) are în fața sa, de la primul contact, toate atuurile clinicii: relația medic-pacient pentru că poate afla rapid și ușor informațiile despre doctori, experiența lor și imaginea pentru a stabili un raport, tarifele pentru servicii care îl informează exact cât va plăti și apoi informațiile de contact pentru a-i facilita accesul către specialiștii care îl pot ajuta, și aici oferindu-i acestuia opțiuni flexibile (să sune ori să își lase datele pentru a fi contactat de către clinică).

Încredere prin pașii parcurși

Principiul pe care l-am folosit este „toate drumurile duc la Roma”, iar în acest caz ne referim la datele de contact, dar după ce au fost parcurse informațiile necesare. Acest detaliu face websiteul Vestmed să fie diferit de websiteurile altor clinici medicale private, oferindu-i pacientului posibilitatea să navigheze toate informațiile de care are nevoie pentru a lua o decizie înainte de a fi îndemnat să facă acest lucru printr-un call to action.

Related Projects