Cum se poate îmbunătăți experiența interacțiunii cu un site?

CARE A FOSST PROVOCAREA?

În domeniul logistic nu s-au schimbat așa de multe în ultimii 10 ani, dar atunci când ai nevoie de clienți noi, modul în care le comunici trebuie să țină pasul cu vremurile. Anastasia Spedition a avut nevoie de o nouă imagine, adaptată vremurilor și designului modern. Rolul nostru a fost să reconectăm un brand cu tradiție cu un public fresh, cu nevoi moderne.

Choose the right words

ROLUL NOSTRU

În cazul unui site de prezentare pentru o companie cu un profil tehnic, bine definit, provocarea cea mai importantă a fost să păstrăm totul simplu, dar plăcut la “atingere”, adică la navigare și interacțiune. Informația trebuie să fie accesibilă și la îndemână, dar suficient de interesantă încât să te țină pe site.

Bun înseamnă

Google friendly

La Celmaitare, less is more când vine vorba de design, dar și de cuvinte. Un website simplu îți explică totul cu lejeritate, iar limbajul simplu e pe placul motoarelor de căutare. Cuvintele cheie trebuie inserate inteligent în fiecare paragraf în care sunt prezentate serviciile. Dar asta înseamnă să știi să profiți de ce poate face Google pentru tine și afacerea ta.

Comunicăm business to business

Nu ai voie să nu excelezi la capitolul prezentare când ești un brand cu tradiție. Modul în care te expui pe piață, mai ales în rândul clienților corporate, este decisiv pentru succesul afacerii tale. Dacă te contactează clienții sau nu depinde de modul în care te prezinți. Mai demult, secretul era calitatea serviciilor tale. Astăzi, până să ajungi să confirmi că livrezi calitate, trebuie să convingi o piață care alege cu ochii. Secretul este să știi cum să te prezinți ca să te aleagă pe tine.

Să păstrăm totul simplu este în identitatea de brand Anastasia. A fost și cazul catalogului de prezentare, căruia i-am păstrat monocromia, dar i-am redat căldura prin câteva culori pregnante, dar subtile și bine alese.

Related Projects