Imagini alese

pe sprânceană

Fotograful Andrei Vuia a venit la noi împreună cu prestigiul său, astfel încât a fost nevoie de un brand refresh pe măsură. Logo, domeniu, website, o identitate vizuală cu totul nouă și un tone of voice potrivit. Maturitatea sa profesională a avut nevoie de o imagine curată și grăitoare.

Ce am îmbunătățit: brand și user experience, storytelling, responsiveness

[rev_slider alias=”vuia”]

Clar-obscur

Am îndrăznit să ne jucăm cu focul în partea de meniu. Astfel că, printr-o funcționalitate excelentă și o viteză bună am oferit o rezolvare puzzle-ului creat intenționat prin acele funcții care par indisponibile.

Modul de navigare e simplu, dar a primit o notă de mister și de interesant prin blur și hoverul care clarifică situația. Înainte să ajungi unde voiai, ai ocazia să te joci puțin. Less is more, iar când funcționalitatea și designul se contopesc în mod creativ, less design is more function.

logo-vuia
IDENTITATE

Principii vizuale

Andrei este unul dintre acei fotografi care crede că imaginile trebuie să dăinuie în timp. Lucrează și în alb-negru, pentru a reda același sentiment pe care-l primești de la pozele vechi. I-am urmat exemplul.

Am vrut ca oamenii care vizitează site-ul să primească măcar puțin din sentimentul pe care îl oferă pozele încărcate de bucuria celei mai frumoase zile. Puține cuvinte, imagini puternice – invitație la o întâlnire. 

Related Projects