Cofetăria Verona – Arta de a crea bucurie din gust și imagine

Povestea din spatele Cofetăriei Verona este o poveste de familie, în care tradiția își spune cuvântul. Măiestria se învață în familie, cu atât mai mult cofetăria, care este o artă. A ști să creezi bucurie din gust și imagine implică suflet și creație. 

Un aer modern pentru o cofetărie tradițională

Cine locuiește în Timișoara știe de cofetăria Verona. Localizată într-unul din cartierele istorice ale orașului, este un business ce a trecut testul timpului, îndulcind viața clienților săi încă din 1987. Când ești pe piață de atâta timp și lumea se schimbă atât de repede, când te trezești dintr-o dată în mijlocul unui oraș sub asediul pandemiei, vine un moment în care tradiția trebuie să întâlnească modernul. Aici am intervenit noi.

Provocare

Am conturat un concept fresh înrădăcinat în bucurie, tradiție și nostalgie. Am păstrat tot ceea ce face parte din esența Verona, am scos în față povestea acestei afaceri de familie și am adus toate aceste elemente în prezent prin intermediul tehnologiei. Ne-am focusat și pe aspectele funcționale pentru a aduce un plus de valoare businessului.

Rezultat

  • Website prezentare
  • Marketing
  • Fotografie de produs
  • Social media

Idee

Rebranding. O imagine total diferită – proaspătă, jovială, plină de culori vii. Un website nou de la A la Z, complet, cu poze de produs asortate cu spritul Verona. Un meniu bine structurat și ușor de navigat ce oferă posibilitatea de consulta oferta Verona în orice moment, de oriunde. O serie de campanii de promovare și o prezență profesională, constantă și coerentă în social media pentru a fi aproape de comunitatea iubitorilor de delicii în permanență.

Related Projects