Când calitatea este scopul muncii

A fost o provocare să lucrăm cu unul dintre cei mai importanți stomatologi din Timișoara. Când un om cu prestigiu în întreaga lume te alege să îi creezi imaginea, nu-ți rămâne decât să te ridici la aceleași standarde de calitate și exigență. Astfel s-a născut noua imagine a Clinicii Dental Experts by Prof. Dr. Bratu.

Ce am îmbunătățit: brand și user experience, storytelling, responsiveness

Cum a luat naștere meniul

A fost o sarcină grea. A fost nevoie de o soluție facilă în ceea ce privește utilizarea meniului și structura informației. Clientul ne-a comunicat ceea ce dorește, dar și care erau problemele până atunci pe vechiul site Dental Experts.

Integrând în procesul de wireframing aceste informații, am creat un meniu la îndemâna userului, punându-i toate informațiile sub nas. Cel mai scurt mod de a ajunge de la o simplă vizită pe site la apăsarea butonului “Programare”.

Principii vizuale

Cromatică

În lipsa unui brief pentru un logo refresh, a fost aleasă o culoare care să se potrivească identității vizuale existente, dar și domeniului de activitate. Pantone nu dezamăgește niciodată, mai ales cu un albastru-dentist.

Trebuie vs. vreau

Cea mai mare provocare a fost de a soluționa ceea ce dorea clientul vs. ceea ce au clienții clientului nevoie să vadă. Pe lânga aceasta intervine și cel mai bun prieten al site-urilor, Google, care trebuie și el mulțumit.

Impresii

Un om petrece mai mult timp pe site când are o experiență plăcută, dar și acces la informație. În stomatologie este bine să oferi cât mai multă. Dar când “mult” devine prea mult, secretul e să știi când să te oprești.

Atuuri

Un site de succes evidențiază din prima clipă atuurile brandului, dar le presăra în mod inteligent și pe parcurs, astfel încât vizitatorii să fie mereu surprinși, să vrea să interacționeze și să stea cât mai mult.

Restaurări spectaculoase

Una dintre provocările importante care au venit odată cu redesignul acestui site a fost îmbunătățirea părții de cazuri clinice.

Poate cel mai important aspect al unui site în domeniul restaurărilor stomatologice (cu sau fără implanturi) este de a oferi pacienților posibilitatea de a vedea cazuri Before & After. Asta prespune nu doar poze executate imaculat, ci și înțelegerea afecțiunii, o scurtă explicație a modului în care s-a intervenit și a medicilor care s-au ocupat. Astfel, viitorul pacient va ști exact la ce să se aștepte și cum se lucrează în clinică.

Nu în ultimul rând, este nevoie de o subliniere a imaginii generale a pacientului – un chip luminos și mândru de noul look. Având documentația celor mai importante realizări ale fiecărui medic din clinică, am trecut în revistă cazurile care vorbesc de la sine despre exigența și excelența celor de la Dental Experts.

Dans pe muzică de Google

Un site fără promovare e ca o mașină ținută în garaj. Degeaba e ultimul model și a costat o grămadă de bani dacă nu te plimbi cu ea. În cazul site-urilor noastre, atunci când promitem performanța unui site, ne asigurăm că se mișcă după cum dictează Googlae.

Optmizarea SEO e unul dintre cele mai importante pedale pe care trebuie să calci când pornești la drum cu un site. Astfel că, performanța SEO Dental Experts a dus site-ul pe una dintre primele 5 poziții, încă dinainte de a investi în Google Adwords. Implant dentar, unul dintre cele mai importante și valoroase servicii oferite de clinică. Implant dentar este și sintagma cheie care te face să alegi să-ți rezolvi această problemă la Dental Experts, și nu altundeva. Site frumos, site vizitat, client câștigat. 

Totul incepe cu o căutare

Nu discutăm despre Scufița Roșie, acționăm strict pe baza feedbackului. Luăm decizii învățând din greșeli. Verificăm în Google Analytics ce se întâmplă pe site, ca să știm ce să îmbunătățim. Astfel, dacă avem 3 pagini care sunt cele mai vizitate, le vom compara cu cele mai puțin vizitate și vom lua măsuri.

De exemplu, în cazul site-ului Dental Experts, cele mai vizitate pagini sunt Echipă – Cazuri – Servicii, ceea ce înseamnă că oamenii sunt interesați de medicii care fac intervențiile, cum arată portofoliul clinicii și care sunt serviciile pentru care pot conta pe echipa Dental. În cazul acesta, prestigiul face parte din brand, de aceea, în loc de prețuri, oamenii caută mai degrabă echipa de medici.

Astfel am știut că pagina Echipă e ca o mină de aur și am făcut-o să culeagă roadele.

Related Projects