Drag de Flori sau despre arta efemerului

O afacere care se naște din pasiunea trebuie să emane acest lucru. Nu e vorba de o corporație, fabrică, nimic tehnic sau virtual. Clienta noastră a fost de data aceasta o persoană sensibilă, care vinde ceva vechi, dar etern: frumosul. Pentru că Drag de Flori înseamnă exact asta: ne readuc aminte de frumos, în vremuri cu mult accent pe vizual, dar în care adevăratul frumos are mari șanse să treacă neobservat. O afacere care trăiește din aranjamente florale, din estetic și efemer, parfumul momentului și subtilități ale timpurilor pretențioase, nu se poate prezenta altfel decât haute couture.

Unde imaginea trebuia să bată parfumul

Petale, flori, parfum, culori naturale, pastel, verde crud, verde matur, forme subtile, fire conturate. Challenge-ul nostru: Cum faci să îmbini firele de timp și să le faci să se închege într-o imagine care să transmită că eleganța stă în simplitate?

Am folosit un minimalism rococo. Un paradox pus în digital, fragranțe pe un perete virtual și cuvinte într-un buchet parfumat. Un eveniment de neuitat.

Simplu și clar într-un website

Un buchet spune o mie de povești. Site-ul nu trebuia să spună mai multe. L-am creat discret și nuanțe care să nu umbrească imaginea principală. Nu era nevoie de abstract aici, ne-am folosit de exact ce aveam la îndemână: aranjamente floare care să-ți ia ochii și mințile. Am fost ușor subliminali. Credem că a funcționat.

Când ai spus totul on site

Printr-o frază, două ai spus tot. ”Drag” e un cuvânt care stârnește amintiri. Am folosit acest limbaj. Nu ai nevoie de mai mult decât atât pentru a transmite un sentiment. Să rămâi conturat în ceea ce este. Iată magia cuvintelor folosite virtual: o mie și una de povești digitale, toate într-un meniu discret și prietenos.

 

Related Projects