Implanturi și natură în virtual

Implants Connected to Nature este un Congres internațional de Implantologie cu o istorie de un deceniu la activ. Lectori și speakeri cunoscuți peste tot în lumea largă, prezintă la acest congres ultimele metode și tehnologii moderne folosite în implantologia orală. Cu mii de participanți, specialiști în domeniul stomatologiei, studenți sau medici rezidenți, inovația era cuvântul magic. În calitate de colaboratori în organizare, creatori de website, social media și printuri, ne-am asumat un rol pe măsură. Chiar și în condiții de criză, provocările sunt de partea noastră. Nu ne-am lăsat mai prejos.

Curat, serios, academic

Când lucrezi cu oameni serioși și foarte serioși, cu responsabilități imense în spate, nu-ți rămâne decât să-i pui în valoare. Am gândit un material aerisit, care să pună accentul pe nivelul la care acești oameni își cunosc domeniul. Aveam nevoie de claritate în imagine și cuvinte puține, pentru a lăsa culorile să vorbească de la sine. Nu era loc de prea multe artificii vizuale, așa că ne-am folosit de matematică și rigoare geometrică în nuanțe clare. Clienții știau exact ce-și doreau. Nu ne-am pus să le dăm noi lecții de artă abstractă.

De la virtual la print digital

S-au creat toate detaliile de identitate vizuală pentru eveniment, de la logo la steaguri, semnalistică, flyere, diplome, website, promovare online și promovare offline. Ținând cont că simpozionul se afla la cea de-a 11-a ediție, a avut nevoie de un refresh pe partea vizuală, astfel încât elementul de ”nou” să fie prezent în fiecare an. În următorul an, am abordat o cromatică și o linie vizuală diferită, la fel de engaging pentru publicul fidel. Alături sunt prezentate elementele din ambele teme vizuale propuse.

KM întregi de plimbări cu mouse-ul și pe jos

Organizarea unui eveniment implică multă responsabilitate. Cronologic, toate informațiile trebuiau oferite într-o anumită ordine, iar materialele de print predate în funcție de priorități. Reclamele aveau și ele un scop bine definit, iar exigența clientului nostru a fost pe măsură. Rezultatul: peste 300 de participanți, un congres internațional cu speakeri din întreaga lume, tehnologie de ultimă oră, o colaborare strânsă cu clientul și un parteneriat fructuos.

Meniu complet pentru un eveniment puternic

Pentru o conferință la nivel înalt ai de pus în valoare nu numai participanții, dar și sponsorii, evenimentele trecute și tot ceea ce oferă un astfel de eveniment complex. Trebuie să fii pregătit. Făcând parte și din organizare, știam exact ce aveam de făcut. De la un site cât mai clar și complex, la promovare pe rețele sociale, printuri de calitate și a ne asigura că toate merg ca pe roate. Și dacă nu ai lucrat vreodată în domeniu, îți poți da seama despre ce responsabilitate poate fi vorba. Putem fi la înălțime și am demonstrat asta. 

Related Projects