Client: VIB Construction management

Baza imaginii unui brand este credibilitatea. O firmă de construcții, cu un portofoliu puternic în spate, avea nevoie de ajustare, în acord cu cerințele pieței. Pentru că la orice nivel ai lucra, dacă logo-ul și cromatica nu te reprezintă, riști să transmiți un mesaj contradictoriu. Cei de la VIB Management au fost atenți la aceste semnale. De aceea au apelat la noi, specialiști în cromatică, imagine și branding. Aceasta este colaborarea ideală: fiecare să facă la ce se pricepe mai bine.

La fel dar diferit

Am integrat în nevoile și cerințele de redesign ale clientului ceea ce reprezenta deja ca identitate vizuală VIB Management. Doar că am ajustat totul pentru a fi cât mai contemporan, în acord cu evoluția accelerată a companiei.

Pentru că totul începe din vizual, atunci când vrei ceva proaspăt pentru o companie deja cunoscută, trebuie să ai puțin curaj. Noi am băgat orange-ul la înaintare. Contrastul se clădește, mai ales când ai un negru puternic ca aliat. Punct și de la capăt. Despre asta a fost bulina portocalie într-un logo elegant.

Design curat

Celmaitare crede în forța transparenței. Ne plac identitățile vizuale clare, simple, ușor navigabile. Știi din prima că ești pe mâini sigure. Mai ale când ai de-a face cu un site de construcții. Nu vrei să-ți plece vizitatorii înainte de-a vedea baza. De aceea am ales claritatea, și pentru că portofoliul vorbea de la sine. Firme de top, concernuri mari: o carte de vizită vizibilă din prima. Eleganță din fundație.

Rezultat

Identitatea vizuală înseamnă coerență. Iar atunci când faci rebranding nu vrei ca lumea să te identifice tot cu sigla veche. Aici am intervenit noi. De la identitatea vizuală a site-ului la tot ce a ținut de papetărie, foi cu antet, cărți de vizită sau mape, noua imagine era deja mult mai vie și mai atractivă.

Related Projects