Mewi și arta agricolă

Mewi este un distribuitor austriac de utilaje agricole cu unul dintre cele mai complete portofolii din branșă. Ca extra puncte forte, Mewi oferă și găsirea de soluții de finanțare, a serviciilor de garanție și post-garanție pentru tractoare și utilaje, furnizarea de piese de schimb originale, asigurarea unui service complet și asistență mobilă direct pe teren. Un business pe cât de complex, pe atât de concret. Oameni cu picioarele pe pământ. Utilaje care pun agricultura pe roate.

Ce am înțeles noi din ce ne-au transmis ei

Mesajul vizual cere reacție, în timp ce forma trebuie să oglindească nevoia. Pentru un brand cu profil agricol, am intuit necesitatea transmiterii informației prin claritate. Cum faci legătura dintre pământ, oameni de afaceri și tractoare? Mewi cerea design intuitiv, imagini conturate în forță, într-un site modernist. I-am ascultat și înțeles nevoile de business. Am apelat la concret, reducând detaliul la esențial. Prin redesign am transmis: imagine puternică, text scurt, meniu evident, contact facil, într-o atmosferă de siguranță și seriozitate.

Imagine și tehnică

Înțelegând dinamica dintre util și estetic, eficient și fluid, ușor navigabil și viteza luminii, am realizat un site care să fie perceput ca serios și ancorat în concret. Pentru oameni care privesc cerul rămânând cu picioarele pe pământ. Am redat perspectiva dimensiunii dintr-un unghi pragmatic, plus mult verde matur. Pentru o agricultură Green. Peace.

Navigare pe val

Știm cum stă treaba cu vizibilitatea pe Internet. Nu ești găsit din prima, nu prea exiști. Noi facem site-urile să trăiască. Și încă bine. Știm ce butoane să activăm pentru a crea vizibilitate ca-n filme și imagine de science fiction. De obicei ne iese. Am reușit și cu Mewi.

Related Projects