Identitate la maturitate

AWR Lease Services este o companie construită pe o viziune foarte clară și valori puternice. Aceste valori au permis companiei nu doar să rămână pe piață, ci să și crească constant în cei 17 ani de activitate. Atunci când știi foarte bine cine ești, reprezentarea grafică a identității devine esențială și trece în mod firesc din etapa de experiment într-o fază de maturitate.

Știm cine suntem, vrem ca și clienții noștri să știe

Sunt multe feluri de a construi un business. AWR a ales să îl construiască metodic, focusându-se pe client și pe dezvoltarea relației cu acesta. O relație om la om necesită, muncă, energie și perserverență. În toată această poveste rolul informației devine crucial și felul în care informația este prezentată poate face diferența între a fi sau a nu fi ales. Aici am intervenit noi.

Informație și creație 

Lumea leasingului operațional și a închirierilor de mașini e mult mai bogată decât mulți dintre noi am fi tentați să credem la prima vedere. Atunci când baza businessului pe care l-ai construit este încrederea și parteneriatul pe termen lung, tot ce ajunge sub ochii clientului trebuie să reflecte asta. Atunci când siguranța și confortul altor oameni sunt în mâinile tale, nu e loc de compromisuri, impecabilul devine măsura calității.

Într-o industrie în care sunt multe de spus și puțin timp la dispoziție ca să faci asta, trebuie să înveți să fii eficient. Clienții corporate știu ce caută și nu stau prea mult pe gânduri. Un design condensat, limpede, focusat pe informații esențiale, care să spună cât mai multe, cu cât mai puțin. Materiale la care să te poți întoarce oricând pentru răspunsurile de care ai nevoie.

Rezultat

Când businessul tău a crescut dar materialele tale de prezentare reflectă o imagine din trecut, ai o problemă. Migrând de la Word și Excel la un design adevărat am refăcut tot ce ține de partea de prezentare și informare a companiei ținând cont că segmentul principal căruia i se adresează este segmentul corporate. Am ales un albastru puternic și stabil, și am folosit textul și imaginea pentru a scoate în evidență elementele principale ale AWR: un pachet de servicii complete, o flotă modernă, un preț competitiv și mai ales oportunitatea de a lucra cu un partener pe termen lung. De la website la cărți de vizită, materiale de prezentare a flotei și un ghid al conducătorului auto. Print și digital.

Vezi website

Clienți și prieteni

Pe parcursul colaborării am apreciat continu viziunea și creativitatea echipei Celmaitare.

Am fost plăcut surprins de modul în care ați făcut față diferitelor provocări și dorinței de a ințelege și transpune cât mai bine, în imagini și cuvinte, amprenta, viziunea și conceptul business-ului nostru.

 Iova Acimovat

AWR Lease & Services  

Related Projects