Implantul dentar ca material online 

Zimmer Biomet este o firmă puternică în domeniul dentar. În calitate de brand care se ocupă de implanturi dentare de primă mână și cu inovații de peste jumătate de secol, cei de la Zimmer Biomet doreau să-și promoveze afacerea prin creșterea vizibilității în mediul online. Implanturi dentare clasa business class, într-un website mișto. Natural. Si pentru că publicul lor țintă sunt atât profesioniști din domeniu, cât și lume din afara mediului medical, a trebuit să folosim un limbaj comun celor două tabere.

Cum i-am abordat

Pentru a da o tentă umană ideii de implanturi dentare (nu e chiar la ce vrei sa visezi noaptea), le-am propus o promovare pe rețelele sociale, plus un site care să arate science fiction. Au fost mulțumiți. Și noi odată cu ei.

Ce am făcut

Am făcut din design un limbaj comun. Din nuanțe un aliat. Calm într-un mediu tehnic, am dat viață unui website serios dar prietenos. Pentru că ne-am simțit inspirați să inspirăm încredere în niște proceduri dure. Pentru că e nevoie de Zen în medical.

Design-proporție-vizual

În muzică pauza înseamnă o infinitate de sunte. În design avem spațiile ca generatori de contrast. Ne-am jucat cu spațiile și cu proporțiile. Am atras atenția asupra formelor. Am ajuns la detaliu.
Aerisit

Related Projects